contactgeluidsisolatie

Contactgeluidsisolatie voor (droge) zwevende dekvloeren

Levering in België binnen de 1 à 3 dagen na orderbevestiging.


Ons gamma contactgeluidsisolatie is voornamelijk gebaseerd op de producten die wij zelf voor het plaatsen van onze droge zwevende dekvloeren gebruiken.

Akustik + Sylomer Floor Mounts

Akustik + Sylomer Floor Mount

op maat gesneden pads

op maat gesneden padsprijs op aanvraag

AFB Floor Blocks

AFB Floor Blocks

op maat gesneden strips

op maat gesneden stripsprijs op aanvraag

Sylomer pads

Sylomer pads

Bij een droge zwevende wordt plaatmateriaal zoals OSB in combinatie met gipsvezelplaten bevestigd op een ontkoppelingsmateriaal.


Een droge zwevende dekvloer is licht en kan zowel op houten als op een massieve draagvloer aangebracht worden om de contactgeluidsisolatie te verbeteren.


Via onderstaande link vind je meer info over de akoestische prestaties van droge zwevende dekvloeren in combinatie met zowel massieve als houten verdiepingsvloeren.

Op projectbasis gebruiken we stalen veren zoals de stalen veren zoals de AFS mount wanneer we met echt laagfrequente trillingen/luchtgeluid geconfronteerd worden. Met deze veren kunnen afveerfrequenties tot 4 Hz behaald worden. Door de stalen veer te combineren met Sylomer bekomen we een uitstekende trillingsisolatie in zowel de lage als de hoge frequenties


AFS veer

5 types voor een belastingsrange van 3 tot 150 kg/veer.


Deze veren worden in Plagyp PC 27/60 profielen geplaatst. Boven op de metalen profielen wordt dan een OSB of ander gewichtsdragend plaatmateriaal geschroef.