waar de beste geluidsisolatie kopen?

Waar kan ik de beste geluidsisolatie kopen?Een te voor de hand liggend antwoord zou zijn bij geluidsisolatiedokter natuurlijk, maar dat klopt niet.


Geluidsisolatiedokter verkoopt enkel een gespecialiseerd gamma aan ontkoppelingsmaterialen en contactgeluidsisolatie.


Metalen profielen, hout, spouwvulling, plaatmateriaal,... wordt in vrijwel elke Doe-Het-Zelf, bouwhandel en houthandel verkocht.


Zonder goede ontkoppeling geen goed functionerend massa/veer/massa-systeem natuurlijk, dus het gamma dat geluidsisolatiedokter aanbiedt  speelt wel een uiterst belangrijke rol in het uitwerken van een goede akoestische oplossing.Waar ik ook me kan helpen is wat wellicht het belangrijkste product is uit mijn gamma: akoestisch advies.Akoestisch advies


Akoestisch advies is een betalende dienst. Indien er na een advies producten aangekocht worden dan wordt een deel van de advieskosten verrekend.


Voor wie niet wenst te betalen voor advies voorziet de geluidsisolatiedokterwebsite zoveel mogelijk informatie om te vermijden dat er veel geld wordt uitgegeven aan materialen die nauwelijks iets aan het probleem verhelpen.Waar koop ik dan wel de beste geluidsisolatie als geluidsisolatiedokter enkel ontkoppeling verkoopt?


Voor adviesklanten van geluidsisolatiedokter maakt het niet veel uit waar ze hun profiele, spouwvulling of plaatmateriaal kopen. Die klanten hebben een oplossing voorgesteld gekregen en dienen enkel nog naar de invulling van de in de handel verkrijgbare materialen te zoeken.


De vraag beantwoorden aan een niet-adviesklant is wat moeilijker. Als ze de medewerkers van de handelaar waar u de materialen wil aankopen een akoestische basiskennis hebben om op basis van de stoorbronnen en aanwezige transmissiewegen van het geluid de juiste oplossing voor te stellen dan zit u daar aan het juist adres.