verkoop

90% van de ontkoppelingsmaterialen die ik verkoop van AMC MECANOCAUCHO zijn producten die wij zelf gebruiken voor onze geluidsisolerende voorzetwanden en plafonds.


AMC Mecanocaucho

Duurzame materialen zijn al altijd mijn dada geweest. Sinds 2012 promoot ik geluidsisolatie op basis van gerecycleerd rubber.


Scan Underlay ticks all the boxes: gerecycleerde autobanden, upcycling, groene stroom, life cycle assessment, environmental product declaration,....

Scan Underlay
Kristof Sucaet

Ik hoor vaak van mensen die online op zoek gegaan zijn naar geluidsisolatie dat ze binnen de kortste keren door het bos de bomen niet meer zien.


Daarom behandel ik op deze website de meest voorkomende akoestische problemen en welke concepten geschikt zijn om deze op te lossen. De vragen die ik behandel gaan van "wat is de beste geluidsisolatie" tot "hoe los ik burengeluid in een rijwoning op".Heb je wel een idee omtrent welke oplossing implementeerbaar is maar zit je nog met concrete vragen omtrent materialen?


Dan gaan we aan de hand van uw wensen en technische behoeften van het project op zoek naar de beste producten uit het geluidsisolatiedoktergamma  om de stoorgeluiden te weren.


 onze productselectie om uw akoestisch comfort te verbeteren