geluidsisolatie advies

geluidsisolatie advies

De advieskosten zo laag mogelijk houden is deel van mijn laagdrempelige aanpak voor het oplossen van akoestische problemen bij particulieren.


Zonder gedegen advies loop je het risico om je geld te investeren in veel te dure materialen zonder akoestische meerwaarde  of in geluidsisolatiewerken die weinig zoden aan de dijk gaan brengen.


De return on investment van een onderbouwd advies is hoog.geluidsisolatie advies bij u thuis150 € weekdagen overdag 

incl. 21% BTW, excl. verplaatsingskosten


advies kan geboekt worden om 9u30, om 13u30 of om 16u30190 € weekdagen na 19u30

incl. 21% BTW, excl. verplaatsingskosten225 € zaterdagvoormiddag om 9u30

incl. 21% BTW, excl. verplaatsingskosten
1,20 €/km  verplaatsingskosten

heen & terug vanuit Ruiselede, incl. 21% BTW
Ik geef advies in een straal van 100 km rond Ruiselede. 


Als het oplossen van het akoestisch probleem geluidsisolatiewerken of producten vereist die wij kunnen aanbieden dan ontvangt u na het adviesgesprek hiervoor een offerte.


Bij aankoop van materialen of goedkeuring van de offerte voor de geluidsisolatiewerken worden een deel van de advieskosten terugbetaald.De locatie van de woning, de ruimte indeling, de geometrie van de ruimtes, de bouwtechniek, de gebruikte bouwmaterialen,...ieder gebouw is uniek. Ook zijn de geluidsbronnen iedere keer anders en hebben bewoners vaak specifieke gevoeligheden.


Een productadvies kan perfect telefonisch, maar een akoestisch advies via de telefoon is zelden mogelijk.


Tijdens het adviesgesprek wordt al snel duidelijk welk akoestisch comfortniveau de bewoners nastreven en of dit realistisch is of niet.


Op basis van de beschikbare ruimte/opbouwhoogte en andere randvoorwaarden bekijk ik welke ingrepen mogelijk zijn om het beste resultaat te bereiken.


Voorafgaand vraag ik om indien mogelijk beknopt wat informatie omtrent de geluidsproblematiek  te mailen zodat ik het consult in grote lijnen kan voorbereiden. Als adviesklanten zich op voorhand al wat inlezen op de site maakt dat de communicatie tijdens het adviesgesprek een stuk gemakkelijker.verrekening kosten geluidsisolatie advies bij de aankoop van akoestische materialen. • aankoopbedrag kleiner dan 200 €


  • 10% van de advieskosten • aankoopbedrag tussen 200 en 500 €


  • 25% van de advieskosten • aankoopbedrag groter dan 500 €


  • 50% van de advieskosten • aankoopbedrag groter dan 1000 €


  • 75% van de advieskosten

Indien mijn offerte voor het uitvoeren van de geluidsisolatiewerken wordt goedgekeurd worden de advieskosten  integraal in mindering gebracht.

aanvraag akoestisch advies

 
 
 
vrijstaand
rijhuis
HOB